Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Μ. Βαρβιτσιώτης: Υπεράνω όλων ο ΙΜΟ

varvitsiotis-759

Έμφαση στην αναγκαιότητα συνεργασίας της ΕΕ με τον ΙΜΟ για την αποφυγή λήψης περιφερειακών μέτρων που θα ζημιώσουν την ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής ναυτιλίας έδωσε νωρίτερα στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου ο υπουργός Μ. Βαρβιτσιώτης στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών της Επιτροπής Μονίμων Αντιπρόσωπων στην ΕΕ στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας.

Ο υπουργός αναφέρθηκε σε θέματα ανταγωνιστικότητας της φορτηγού ναυτιλίας με αιχμή, όπως προαναφέρθηκε στο θέμα του ΙΜΟ, σε ζητήματα νησιωτικότητας και της πολιτικής για την διατήρησης της συνοχής των νησιωτικών περιοχών με τις ηπειρωτικές επίσης με αιχμή τα θέματα της ακτοπλοΐας αλλά και σε θέματα λιμενικής πολιτικής εστιάζοντας στις διεργασίες που είναι σε εξέλιξη σε επίπεδο ΕΕ αλλά και για την ελληνική λιμενικής πολιτική και τις δυνατότητες επενδύσεων στον τομέα.

Αυτή την ώρα, όπως νωρίτερα ανέφερε το "ΤheSeaNation" τα μέλη της Επιτροπής Μονίμων Αντιπρόσωπων στην ΕΕ επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του λιμανιού του Πειραιά ενώ θα επισκεφθούν και τις εγκαταστάσεις της PCT SA.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter