Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ο RINA ενισχύει τη συνεργασία με την Ε.Ε.Ν.Μ.Α

eenma

Ο RINA Services και η Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων (ΕΕΝΜΑ) υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας με σκοπό την ενίσχυση των σχέσεων τους στους τομείς της κατάταξης πλοίων, της ασφάλειας, της ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος και την εκπαίδευση του προσωπικού.

"Ο κος Χαράλαμπος Σημαντώνης, Πρόεδρος της Ένωσης, δηλώνει ''Η Ένωση  Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων, έχει ως στόχο να βελτιώσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ευαισθητοποίηση των μελών της σε ένα πολύ ανταγωνιστικό ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον.

Πρέπει να είμαστε πιο προετοιμασμένοι για τις προκλήσεις του μέλλοντος, για νέους περιβαλλοντικούς κανονισμούς, τον έλεγχο των Λιμενικών Αρχών, τα εναλλακτικά καύσιμα και άλλες νέες τεχνολογίες. Μοιραζόμαστε πολλές κοινές απόψεις και αξίες με τον RINA και αυτή η συμφωνία θα βοηθήσει τα μέλη μας, δίνοντάς τους καλύτερη πρόσβαση στις εξειδικευμένες γνώσεις του RINA."

Ο κ. Σπύρος Ζολώτας, Area Manager του RINA για την Ελλάδα και την Κύπρο,δηλώνει, "Ο RINA έχει δεσμευθεί να βοηθήσει τους πελάτες του στην προστασία των περουσιακών τους στοιχείων, καθώς και του περιβάλλοντος. Η Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων είναι ένας πολύ δραστήριος σύλλογος που θέλει να αναπτυχθεί περαιτέρω και είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τις προσπάθειές του με τις εξειδικευμένες γνώσεις και τις υπηρεσίες μας."

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter