Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δημόσια διαβούλευση για την ιδιωτική ναυτική εκπαίδευση

naftikos-12

Ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα η δημόσια διαβούλευση επί προσχεδίων κανονιστικών πράξεων ιδιωτικών σχολών Ναυτικής Επαγγελματικής Κατάρτισης και Επιμόρφωσης (ΝΕΚΕ) Ειδικών Τμημάτων Ναυτικής Εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου στόχος της διαβούλευσης - που ξεκίνησε στις 22 Οκτωβρίου - είναι η συγκέντρωση και αξιολόγηση απόψεων και προτάσεων με γνώμονα τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών ναυτικής εκπαίδευσης που παρέχονται στη χώρα μας.

Επίσης σημειώνεται ότι παράλληλα προετοιμάζεται σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης με το υπουργείο Οικονομικών για την αναπροσαρμογή του παραβόλου του άρθρου 3 του Ν. 3153/2003 ως προς την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας των Ειδικών Τμημάτων Ναυτικής Εκπαίδευσης, προσδιοριζόμενο σε 3.000 ευρώ ανά άδεια λειτουργίας, πλέον των παραβόλων των προβλεπόμενων για την απόκτηση άδειας ίδρυσης από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Για όσους ενδιαφέρονται να στείλουν σήμερα Δευτέρα τα σχόλια και απόψεις τους μπορούν να το κάνουν στέλνοντας ηλεκτρονική επιστολή (e-mail) στην ακόλουθη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΥΑ Ν.Ε.Κ.Ε.

Ανακοίνωση ΝΕΚΕ

Απόφαση Ν.Ε.Κ.Ε.

Π.Δ. για Ν.Ε.Κ.Ε.

 

 

Πηγή: www.tovima.gr

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter