Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ενεργοποιήθηκε η MSC Air Cargo

0MSC Air Cargo Aircraft Image

Η Mediterranean Shipping Company SA (MSC) έχει αρχίσει να αναπτύσσει έναν νέο τομέα αεροπορικών φορτίων ως συμπληρωματική υπηρεσία στις λύσεις μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.


Η MSC Air Cargo βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και αρκετούς μήνες και η νέα λύση θα είναι διαθέσιμη για το πελατειακό της δυναμικό από τις αρχές του 2023.
Η είδηση έρχεται μετά την παράδοση του πρώτου από τα τέσσερα αεροσκάφη Boeing 777-200F με την επωνυμία MSC που θα διαχειρίζεται η Atlas Air, θυγατρική της Atlas Air Worldwide Holdings, Inc.
Η MSC ανέθεσε στην Jannie Davel, πρώην επικεφαλής της Delta Cargo, την Emirates SkyCargo και την DHL να αναπτύξει τις δραστηριότητές της στον τομέα των αεροπορικών φορτίων και να δημιουργήσει την ομάδα που θα τις υλοποιήσει.
Σχολιάζοντας τη νέα πρωτοβουλία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MSC, Soren Toft, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανάπτυξη της MSC Air Cargo και να καλωσορίσουμε την Jannie Davel να ηγηθεί αυτής της συναρπαστικής νέας προσφοράς για τους πελάτες της MSC. Αυτό είναι το πρώτο μας βήμα σε αυτήν την αγορά και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να διερευνούμε διάφορους τρόπους για να αναπτύξουμε το αεροπορικό φορτίο με τρόπο που συμπληρώνει τη βασική μας δραστηριότητα στη ναυτιλία εμπορευματοκιβωτίων».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter