Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

H Seanergy Maritime Holdings Corp. ανακοινώνει τη συμμετοχή στο παγκόσμιο Neptune Declaration on Seafarer Wellbeing and Crew Change

0Σταμάτης σαντάνης

Η Seanergy Maritime Holdings Corp. (NASDAQ: SHIP) («Seanergy» ή η «Εταιρεία») ανακοίνωσε σήμερα τη συμμετοχή της στον παγκόσμιο συνασπισμό Neptune Declaration on Seafarer Wellbeing and Crew Change, που αποτελεί την διακήρυξη για την ευημερία των ναυτικών και την αλλαγή πληρωμάτων (ή «Neptune Declaration»). Στο συνασπισμό συμμετέχουν περισσότερες από 300 εταιρείες, ναυλωτές και οργανισμοί. Η πρωτοβουλία αυτή επικεντρώνεται στην ευημερία των ναυτικών με δράσεις που, μεταξύ άλλων, θα διευκολύνουν τις αλλαγές πληρωμάτων κατά τη διάρκεια της πανδημίας και των συνεχιζόμενων lockdowns. Οι τέσσερις βασικοί στόχοι της διακήρυξης αφορούν στα:
Αναγνώριση των ναυτικών ως βασικών εργαζομένων και παροχή προτεραιότητας στους εμβολιασμούς Covid-19
Εφαρμογή πρωτοκόλλων υγείας υψηλού επιπέδου σε παγκόσμια κλίμακα
Αύξηση συνεργασίας μεταξύ διαχειριστριών εταιρειών και ναυλωτών για την διευκόλυνση στις αλλαγές πληρωμάτων
Διασφάλιση συνδεσιμότητας των αεροπορικών εταιρειών στους βασικούς θαλάσσιους κόμβους
Ο κ. Σταμάτης Τσαντάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, δήλωσε:
«Είναι τιμή και καθήκον μας να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτόν τον παγκόσμιο συνασπισμό εταιρειών και οργανισμών με στόχο την επίλυση αυτής της άνευ προηγουμένου ανθρωπιστικής κρίσης. Από την αρχή της πανδημίας, έχουμε δώσει προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ευημερία των πληρωμάτων μας και προβήκαμε σε αρκετές ενέργειες επί του θέματος, χωρίς να αναλογιστούμε το σχετικό κόστος. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ναυτικής κοινότητας στην παγκόσμια ναυτιλία, οι δράσεις αυτές αποτελούν κύριες προτεραιότητες μας και επαναλαμβάνουμε την ισχυρή δέσμευσή μας σε αυτόν τον σκοπό.»

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter