Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Seanergy Maritime Holdings Corp.: Επιτυχής ολοκλήρωση προγράμματος αύξησης μετοχικού κεφαλαίου

0Σταμάτης Τσαντάνης

Η Seanergy Maritime Holdings Corp. (NASDAQ: SHIP) («Seanergy» ή «Εταιρεία») ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου. Tο πρόγραμμα ξεκίνησε στις 31 Μαρτίου 2020 και η Εταιρεία έκτοτε άντλησε κεφάλαια ύψους 31 εκατ. δολαρίων περίπου.


Ο κ. Σταμάτης Τσαντάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, δήλωσε:
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το πέρας και της τελευταίας προσφοράς μετοχών της Eταιρείας μας, η οποία σηματοδοτεί και την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος αύξησης του μετοχικού μας κεφαλαίου. Ως αποτέλεσμα του ισχυρού ενδιαφέροντος θεσμικών επενδυτών, αντλήσαμε περίπου 31 εκατ. δολάρια με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της κεφαλαιακής μας θέσης.
Η αγορά του ξηρού φορτίου ανακάμπτει σταδιακά από μια περίοδο ιστορικά χαμηλών ναύλων και Seanergy βρίσκεται σε ισχυρή θέση ώστε να αξιοποιήσει πλήρως τις σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.”
Η Seanergy Maritime Holdings Corp. είναι η μοναδική εταιρεία εισηγμένη στο Αμερικανικό χρηματιστήριο που διαχειρίζεται αποκλειστικά στόλο πλοίων τύπου Capesize. Ο στόλος της Εταιρείας αποτελείται από δέκα πλοία, τύπου Capesize, με συνολική μεταφορική ικανότητα που ανέρχεται στους 1.748.581 τόνους και με μέση ηλικία στόλου τα 11 έτη.
Η Seanergy Maritime Holdings Corp. είναι ναυτιλιακή εταιρεία με κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και έδρα τα Marshall Islands. Οι μετοχές της Εταιρείας διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο του Nasdaq Capital Market με τον κωδικό ''SHIP''.
Πληροφορίες για την εταιρεία είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: http://www.seanergymaritime.com.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter