Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η probunkers ζητά προσφορές για σχεδιασμό και παραγωγή 7 σκαφών ανεφοδιασμού πλοίων με LNG

0probunkers photo2

Η probunkers, η νέα και ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία που φέρνει το μέλλον του bunkering σήμερα, πραγματοποιεί ένα ακόμα βήμα προς την ολοκλήρωση του φιλόδοξου project της για ένα παγκόσμιο δίκτυο ανεφοδιασμού πλοίων με καύσιμο LNG, προσκαλώντας τις εταιρείες του χώρου να καταθέσουν προτάσεις για το σχεδιασμό του στόλου της από σκάφη ανεφοδιασμού πλοίων.
Καθώς ο ρυθμός επέκτασης του LNG ως βασικού καυσίμου στη ναυτιλία είναι πλέον εξαιρετικά ταχύς, η probunkers εξελίσσεται σε μία επενδυτική ευκαιρία παγκόσμιας κλάσης, δημιουργώντας ένα αξιόπιστο παγκόσμιο δίκτυο εφοδιασμού της ναυτιλίας με καύσιμο LNG.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που υπάρχει, η probunkers θα σχεδιάσει, θα ναυπηγήσει και θα διαχειρίζεται ένα στόλο από μοντέρνα και φιλικά προς το περιβάλλον σκάφη για ανεφοδιασμό πλοίων με καύσιμο LNG, που θα καλύψει τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ενεργειακές ανάγκες της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας. Στην παρούσα φάση, η εταιρεία ενδιαφέρεται για την άμεση παραγωγή επτά (7) σκαφών εφοδιασμού πλοίων με καύσιμο LNG (LNGBV), τα οποία θα δραστηριοποιούνται σε διάφορα λιμάνια ανά τον κόσμο. Γι’ αυτό, προσκαλεί τις εταιρείες του χώρου να καταθέσουν αρχικές προτάσεις σχεδιασμού, μαζί με περιγραφή προδιαγραφών βάσει του Γενικού Κανονισμού για τα σκάφη αυτού του τύπου.
Οι προτάσεις μπορούν να κατατεθούν έως την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019. Ο Τεχνικός Διευθυντής της probunkers, κ. Ανδρέας Ζομπανάκης, είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση όλης της διαδικασίας.
Για την probunkers αποτελεί δέσμευση να βρίσκεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους υποστηρικτές της βιώσιμης ανάπτυξης και της πράσινης ενέργειας στη ναυτιλία, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη υποδομών εφοδιασμού της ναυτιλίας με LNG με υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας υπηρεσίες ανεφοδιασμού.
Η probunkers Holding ιδρύθηκε το 2017 στην Κύπρο. Η διοικητική έδρα της βρίσκεται στην Αθήνα. Η εταιρεία θα έχει το μετοχικό έλεγχο σε έναν όμιλο εταιρειών που θα δραστηριοποιούνται στους τομείς της ναυτιλίας και της ενέργειας. Το ναυτιλιακό τμήμα θα σχεδιάσει, θα ναυπηγήσει και θα διαχειρίζεται ένα στόλο πλοίων ανεφοδιασμού με καύσιμο LNG. Θα πρόκειται για ναυτιλιακές εταιρίες που θα ανήκουν κατά 100% στην probunkers Holding. Οι εμπορικές εταιρείες του ομίλου θα ανήκουν, επίσης, πλήρως στην εταιρεία συμμετοχών. Το εμπορικό τμήμα θα έχει παρουσία και θα λειτουργεί σε επτά περιοχές ανά την υφήλιο, μέσω τοπικών υποκαταστημάτων. Κάθε ένα από αυτά θα περιλαμβάνει τμήματα διοίκησης και πληρωμάτων, τα οποία θα εποπτεύονται και θα υποστηρίζουν τα τρία βασικά περιφερειακά γραφεία, με τμήματα πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter