Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ποσειδώνια: Σημαίνων ο ρόλος της Golden Cargo για το ναυτιλιακό cluster

0GERBER VENIAMIS

Στη σημασία αλλά κυρίως για στον υποστηρικτικό ρόλο που διαδραματίζει για το ναυτιλιακό cluster η συνεργασία της Golden Cargo με την Lufthansa Cargo αναφέρθηκαν νωρίτερα σήμερα σε εκδήλωση που έγινε στο περίπτερο της Golden Cargo ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών Golden Union κ Θεόδωρος Βενιάμης και ο CEO της Lufthansa Cargo κ. Peter Gerber, τον οποίο και υποδέχθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Golden Cargo κ. Κωστής Αχλαδίτης.

Η Golden Cargo σε συνεργασία με την Lufthansa Cargo εξυπηρετεί περισσότερα από 2.500 πλοία παγκοσμίως και είναι επίσης contract logistics provider για μεγάλους παραγωγούς & εμπόρους ανταλλακτικών πλοίων. Η Golden Cargo , που απασχολεί περισσότερους από 120 υπαλλήλους ,πραγματοποιεί το 70% όλων των μεταφορών της αεροπορικώς ενώ με τη Lufthansa Cargo, έχει αναπτύξει πρακτικές που επιτρέπουν ταχεία προώθηση των ανταλλακτικών και άλλων αναλώσιμων για πλοία καθώς το δίκτυο τους εξυπηρετεί κομβικά σημεία στον τομέα της ναυτιλίας σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter