Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Καλύτερες μέρες έρχονται για την Euroseas

Pittas Euroseas aristidis

Καλύτερες μέρες αναμένει τόσο στο χύδην ξηρό φορτίο όσο και τα containerships η Euroseas.

Η εισηγμένη στον Nasdaq ναυτιλιακή εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Πίττα, ανακοίνωσε για το τρίτο τρίμηνο του 2017 έσοδα ύψους 11,1 εκατ. δολ έναντι 7,2 εκατ. δολ το τρίτο τρίμηνο του 2016 και ζημίες ύψους 4,8 έναντι 4,5 εκατ. δολ ένα χρόνο πριν.

Στο εννεάμηνο του 2017 τα έσοδα αυξήθηκαν επίσης στα 29,4 εκατ. δολ έναντι 21,1 εκατ. δολ το εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου του 2016, ενώ οι ζημίες σημειώθηκαν στα 8 εκατ. δολ έναντι 26,5 εκατ δολ. ένα χρόνο πριν. εκατ. δολ

Ο Αριστείδης Πίττας πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας σημείωσε μεταξύ άλλων ότι τόσο ο τομέας των containerships όσο και του χύδην ξηρού φορτίου παραμένουν σε ικανοποιητικά επίπεδα και εμφανίζεται αισιόδοξος για το μέλλον καθώς οι παραγγελίες νεότευκτων πλοίων εξακολουθούν να είναι υποτονικές ενώ η ζήτηση εμφανίζει σημάδια βελτίωσης αφού για πρώτη φορά διακρίνεται μια τάση ανάκαμψης των οικονομιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Euroseas που απέκτησε πρόσφατα το 100% της Euromar και των έλεγχο πέντε container vessels είναι έτοιμη να αξιοποιήσει ευκαιρίες ανάπτυξης. Η εταιρεία ελέγχει ένα στόλο από 18 πλοία, 11 containerships και επτά dry bulk εκ των οποίων ένα υπό ναυπήγηση.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter