Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στρατηγική συνεργασία Cosco Greece με Skyserv

cosco olp provlita

Η Cosco Shipping Lines (Greece) S.A. και η Skyserv Α.Ε. Επίγειας Εξυπηρέτησης Αεροσκαφών υπέγραψαν σήμερα Μνημόνιο Συνεργασίας για την ανάπτυξη και προώθηση μίας ενιαίας πλατφόρμας συνδυασμένης διαχείρισης φορτίων που προορίζονται για αεροπορική μεταφορά.
Η πλατφόρμα αυτή θα δώσει τη δυνατότητα στους διαμεταφορείς να αξιοποιήσουν τις ευνοϊκές ρυθμίσεις και τις απλουστευμένες διατυπώσεις που διέπουν την ελεύθερη ζώνη του Πειραιά και στα αεροπορικώς μεταφερόμενα φορτία.
Οι δύο εταιρείες, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που διαθέτουν, η καθεμία στον τομέα της, προχωρούν ήδη στην επεξεργασία κάθε τεχνικής και εμπορικής λεπτομέρειας, για την πλήρη ανάπτυξη της πλατφόρμας συνδυασμένης διαχείρισης φορτίων και την παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών στη συνδυασμένη μεταφορά (sea-air/air-sea) κάθε είδους εμπορευμάτων από και προς όλο τον κόσμο.
Στόχος των εταιρειών είναι η διεύρυνση της πλατφόρμας μέσω ανοιχτής συμμετοχής όλων των ενδιαφερομένων που προσβλέπουν στην ενίσχυση του όγκου του αεροπορικά μεταφερόμενου φορτίου από, προς και δια της ελληνικής επικράτειας.
Πηγή: euro2day.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter