Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αίτηση της ERMA FIRST για πιστοποιητικό από την USCG

44444444untitled

Η ERMA FIRST γίνεται ο πρώτος κατασκευαστής και προμηθευτής παγκοσμίως, Συστήματος Διαχείρισης Θαλασσίου Έρματος (BWTS) ηλεκτρόλυσης πλήρους ροής, που κατέθεσε την αίτηση για Πιστοποιητικό Έγκρισης Τύπου από την Αμερικάνικη Ακτοφυλακή (US Coast Guard Type Approval) την Τρίτη 11 Απριλίου, 2017.
Το σύστημα ERMA FIRST BWTS FIT το οποίο κατέχει πιστοποίηση έγκρισης τύπου από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (ΙΜΟ) καθώς και από διάφορους νηογνώμονες, έχει παραμείνει χωρίς αλλαγές ή τροποποιήσεις καθ’ όλη τη διαδικασία Έγκρισης Τύπου από την Αμερικάνικη Ακτοφυλακή. Ο κ. Κωνσταντίνος Σταμπεδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ERMA FIRST δήλωσε: «Ήταν ένα μακρύ και απαιτητικό ταξίδι προς το Πιστοποιητικό Έγκρισης Τύπου από την Αμερικάνικη Ακτοφυλακή και το γεγονός ότι έχουμε υποβάλει την αίτηση από τους πρώτους, αποδεικνύει την ικανότητά μας να παρέχουμε ένα BWTS υψηλής ποιότητας και άριστου σχεδιασμού καθώς επίσης δικαιώνει τις προσπάθειες και τη συστηματική εργασία της ομάδας των ειδικών μας προς αυτή την κατεύθυνση».
Το σύστημα που ανταπεξήλθε άριστα σε μια ποικιλία απαιτητικών θαλασσίων περιβαλλόντων κατά τη διάρκεια των δοκιμών στο Μαρόκο, την Ισπανία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, τη Νέα Υόρκη και τη Σαβάνα. Η περίοδος δοκιμών διήρκεσε 30 μήνες και ήρθε εις πέρας το φθινόπωρο του 2016. Δοκιμασμένο σε τρεις διαφορετικές αλατότητες υδάτων, το σύστημα ERMA FIRST BWTS προσφέρει μια αξιόπιστη, απλή και αποτελεσματική λύση για όλους τους τύπους και μεγέθη πλοίων. Η ομαλή διαδικασία δοκιμών αποδεικνύει ότι το σύστημα έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και τροποποιηθεί προσεκτικά έτσι ώστε να υφίσταται τις πιο αυστηρές δοκιμές και να εξασφαλίζει αξιόπιστη λειτουργία στις πιο επιδοκιμαστικές φυσικές συνθήκες νερού.
Ο κ. Σταμπεδάκης σχολίασε, επίσης, «Η εκτεταμένη γνώση και η εμπειρία μας, επιτρέπει στην ERMA FIRST να παρέχει ένα ανώτερο BWTS που να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των πελατών μας. Αυτό αντανακλάται και στα αποτελέσματα των δοκιμών μας, που ικανοποιούν ή ακόμη και υπερκαλύπτουν τα κριτήρια της Αμερικάνικης Ακτοφυλακής». Το ERMA FIRST BWTS είναι ένα ευέλικτο, αυτόνομο και ειδικά σχεδιασμένο σύστημα κατάλληλο για όλες τις ειδικές απαιτήσεις εγκατάστασης σε νεότευκτα πλοία καθώς και σε μετασκευές. Η απλότητα του σχεδιασμού της ERMA FIRST και η εμπειρία στην διεκπεραίωση απαιτητικών έργων έχει αναγνωριστεί από πολλούς εφοπλιστές και ναυπηγεία που έχουν εμπιστευθεί στην εταιρεία τις εγκαταστάσεις μετασκευής των πλοίων τους.
Το επόμενο βήμα πιστοποίησης θα είναι η κατάθεση της αίτησης Πιστοποιητικού Έγκρισης Τύπου από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (ΙΜΟ), σύμφωνα με τις αναθεωρημένες κατευθυντήριες γραμμές G8 (G8 Guidelines), προγραμματισμένο για τις αρχές του καλοκαιριού του 2017.

Η ERMA FIRST A.E. αποτελείται από επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία και βαθιάς γνώσης η οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει καινοτόμα συστήματα διαχείρισης θαλασσίου έρματος σε συμμόρφωση με την τελευταία νομοθεσία. Το προηγμένο ERMAFIRST σύστημα διαχείρισης θαλασσίου έρματος είναι μια αυτόνομη, ευέλικτη και αξιόπιστη επιλογή, κατάλληλη για όλους τους τύπους και μεγέθη πλοίων και κατέχει πιστοποίηση έγκρισης τύπου από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό, πιστοποιητικό τύπου νηογνώμονα από LLOYD'S Register και επιστολή έγκρισης ΑMS από την αμερικανική Ακτοφυλακή. Σήμερα, η ΕRMAFIRST έχει ένα περίβλεπτο κατάλογο αναφοράς, ο οποίος αποτελείται από πλοιοκτήτες και ναυπηγεία στην Ελλάδα, Κίνα, Ιταλία, Τουρκία, Ρουμανία, Ιαπωνία, Κορέα, ΗΠΑ, κλπ.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter