Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συμφωνία Seanergy με Τράπεζες για Προληπτική Αναβολή και Άρση Εφαρμογής Ρητρών Δανειακών Συμβάσεων

Seanergy Reveals 2013 Financial Results

Η Seanergy Maritime Holdings Corp. ,ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τις τέσσερις κύριες τράπεζές της, για προληπτική αναβολή και άρση της εφαρμογής των κυριότερων χρηματοοικονομικών της ρητρών. Βάσει των συμφωνιών που υπογράφηκαν, η Εταιρεία θα είναι ενήμερη με όλους τους όρους και τις υποχρεώσεις κάτω από τις δανειακές της συμβάσεις μέχρι και το δεύτερο τρίμηνο του 2018. Σημειωτέον ότι η Εταιρεία είναι απολύτως ενήμερη προς τις υποχρεώσεις της και δεν έχει παραβιάσει καμία χρηματοοικονομική ρήτρα των δανείων της

Ο κ. Σταμάτης Τσαντάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μία ακόμα σημαντική συμφωνία με τις τράπεζές μας επιτυγχάνοντας, προληπτικά, την αναβολή εφαρμογής των κυριότερων χρηματοοικονομικών μας ρητρών μέχρι και το δεύτερο τρίμηνο του 2018.

Η παραπάνω συμφωνία, προσδίδει σημαντική ευελιξία στη εκτέλεση του επιχειρησιακού μας σχεδίου, ιδιαίτερα κατά την τρέχουσα περίοδο όπου παρατηρείται σημαντική άνοδος τόσο της ναυλαγοράς όσο και των αξιών των πλοίων ξηρού φορτίου, καθώς προσδοκούμε να αυξήσουμε το μέγεθος του στόλου μας και να προσθέσουμε αξία στους μετόχους μας.»

Η Seanergy Maritime Holdings Corp. είναι εταιρεία με έδρα τα Marshall Islands και τα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα ασχολείται με τη μεταφορά χύδην ξηρών φορτίων μέσω ιδιοκτησίας και λειτουργίας πλοίων ξηρού φορτίου.

Ο στόλος της Εταιρείας αποτελείται από συνολικά δέκα πλοία, οκτώ πλοία τύπου Capesize και δύο πλοία τύπου Supramax, με συνολική μεταφορική ικανότητα τους 1.503.369 τόνους και με μέση ηλικία τα 8,1 έτη.Οι μετοχές και οι τίτλοι παραστατικών δικαιωμάτων αγοράς κοινών μετοχών (warrants) της Εταιρείας διαπραγματεύονται στη χρηματιστηριακή αγορά του Nasdaq Capital Market, υπό τον κωδικό ''SHIP'' και 'SHIPW'', αντίστοιχα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter