Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τι υποστηρίζει σε επιστολές του προς τους μετόχους των Box Ships και Paragon Shipping, ο Μιχάλης Μποδούρογλου

mpodoyroglou

Ανοικτές επιστολές προς τους μετόχους των ναυτιλιακών εταιρειών Box Ships και Paragon Shipping απεύθυνε ο ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των δυο εταιρειών κ. Μιχάλης Μποδούρογλου.

Στις επιστολές ο κ. Μποδούρογλου αναφέρεται στην δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι κλάδοι μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων όπου δραστηριοποιείται η Box Ships και χύδην ξηρού φορτίου όπου δραστηριοποιείται η Paragon Shipping και αναλύονται τα μέτρα που ελήφθησαν από τις διοικήσεις των δυο εταιρειών προκειμένου να συνεχίσουν την λειτουργία τους.

Επικαλείται τον διάσημο εφευρέτη Τόμας Έντισον ο οποίος είπε κάποτε, ότι ιδιοφυία είναι ένα τοις εκατό έμπνευση και ενενήντα εννέα τοις εκατό του ιδρώτας.

Οι διοικήσεις των δυο εταιρειών αντιμέτωπες με μία μακρά ύφεση κάνουν ακριβώς το ίδιο δουλεύουν πολύ σκληρά για να υλοποιήσουν τα σχέδια τους και να ξεπεράσουν τις δύσκολες στιγμές προσθέτει ο κκ. Μποδούρογλου.

Στη συνέχεια αναφέρεται στους διακανονισμούς που έχουν γίνει για τα τραπεζικά δάνεια , και εκτιμά ότι αν και είναι δύσκολο να προβλεφθεί πότε ακριβώς θα βελτιωθούν οι συνθήκες, εν τούτοις οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά καθώς η ψυχολογία της αγοράς έχει σαφώς αλλάξει τους τελευταίους μήνες.

Ο ιδρυτής των δυο εταιρειών υπογραμμίζει ότι .αν δεν πίστευε ότι αυτή η μάχη μπορεί να κερδηθεί δεν θα αγωνιζόταν όπως σημειώνει και προσθέτει ότι τα συμφέροντα του ευθυγραμμίζονται με τα συμφέροντα των μετόχων των δυο εταιρειών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter