Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Και εγένετο «THE Alliance»…

Hanjin Shipping vessel 009

Δημιουργήθηκε η τρίτη κατά σειρά συμμαχία στον τομέα διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων επιβεβαιώνοντας αναλυτές που ήθελαν να μην έχουν ολοκληρωθεί οι διεργασίες συνένωσης δυνάμεων μεταξύ ναυτιλιακών εταιριών που μέχρι πρότινος έμεναν απέξω από τις υφιστάμενες συμμαχίες.

Στη νέα συμμαχία δυνάμεις ενώνουν οι Hanjin Shipping, Hapag-Lloyd, K Line, Mitsui OSK Lines, NYK Line και Yang Ming ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα νέα σέρβις μετά και τη σχετική συμφωνία θα ξεκινήσουν από το προσεχές έτος καθώς στο δεύτερο εξάμηνο του έτους εκτιμάται ότι θα γίνουν οι σχετικές αναδιαρθρώσεις.

Οι εξελίξεις πλέον είναι ραγδαίες καθώς στο δεύτερο εξάμηνο του έτους εκτιμάται ότι θα γίνει συνολική αναδιοργάνωση και υπό το πρίσμα των νέων εξελίξεων στον τομέα σχεδόν σε παγκόσμια κλίμακα όσον αφορά στα παρεχόμενα σέρβις.

Εκτιμήσεις αναλυτών θέλουν τώρα το ενδιαφέρον να στρέφεται στις τιμολογιακές πολιτικές που θα ακολουθήσουν οι «συμμαχίες» η μία απέναντι στην άλλη, στις αναδιαρθρώσεις που μέλλεται να συμβούν στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού αλλά και στο «βάρος» που θα ρίξουν οι «συμμαχίες» στο πλαίσιο του ανταγωνισμού τους σε κομβικής σημασίας λιμάνια.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter