Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Για 305 εκατ. δολ πάει η Ocean Rig Partners LP!

ocean-rig-2

Μία νέα εταιρεία τύπου MLP την Ocean Rig Partners LP, δημιούργησε η  Ocean Rig  του Γιώργου Οικονόμου, προκειμένου να την αξιοποιήσει για την άντληση ρευστού από το αμερικάνικο χρηματιστήριο.

Η Ocean Rig Partners LP  ελέγχει τρείς εξέδρες θαλάσσιας γεώτρησης βαθέων υδάτων και στοχεύει να αντλήσει από το χρηματιστήριο σύμφωνα με σχετικό ενημερωτικό δελτίο που κατέθεσε μέχρι 305 εκατ. δολ. με αρχική δημόσια προσφορά μετοχών. Τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά drillships από την Ocean Rig.

Υπενθυμίζεται ότι η μητρική της Ocean Rig η Dryships επιδιώκει την περίοδο αυτή την κάλυψη ενός χρηματοδοτικού κενού ύψους 700 εκατ. δολ που προέκυψε από την απόφαση της να μην εκδώσει νέο ομολογιακό δάνειο για την κάλυψη μετατρέψιμου ύψους 700 εκατ. δολ που λήγει την 1η Δεκεμβρίου. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Dryships κ. Γιώργος Οικονόμου, η κατάσταση στις αγορές δεν είναι προσφέρεται για την έκδοση ομολογιακού. Η Dryships συζητά με τράπεζες προκειμένου να καλύψει το κενό με δανεισμό.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter