Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στο ναυπηγείο Ελευσίνας Zhao Jinjie και Zou Xiaoli

nafpigeia elefsinas-00

Εικόνα ιδίοις όμμασι σχημάτισε ο πρόεδρος του ομίλου Fujian Shipbuilding Industry Group, κ. Zhao Jinjie κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Ελευσίνας συνοδευόμενος από τον Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα κ Zou Xiaoli , ανώτατα στελέχη της Πρεσβείας, τον γεν. γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών κ. Π. Μίχαλο, με τον οποίο και είχε συναντηθεί νωρίτερα, και στελέχη του Enterprise Greece του υπουργείου Ανάπτυξης.

Τους επισκέπτες , που ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ελευσίνας και ενημερώθηκαν για τη δυναμική, τις δραστηριότητες αλλά και τα θέματα που απασχολούν τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και Σύρου, υποδέχτηκε η διοίκηση του Ομίλου Ελευσίνας-Νεωρίου με επικεφαλής τον Ν. Ταβουλάρη, στελέχη του σωματείου εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας και ο αναπλ. γενικός γραμματέας της Γ.Σ.Ε.Ε. κ. Αθ. Δανούσης.
Με αφορμή την επίσκεψη αντηλλάγησαν απόψεις για τις δυνατότητες συνεργασιών, για την προώθηση των οποίων διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές ενώ δεν έλλειψε επίσης και η ανταλλαγή απόψεων για τα γενικότερα προβλήματα του τομέα των ναυπηγοεπισκευών .

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter