Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Ρότες παράλληλες» για boxships και cruise ships

036diamondprincess

Σε «ρότες παράλληλες» και κυρίως αναπτυξιακές βρίσκονται δύο κλάδοι του ναυτιλιακού επιχειρείν σε παγκόσμια κλίμακα σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών.

Και οι δύο τομείς έχουν ένα σημαντικό αριθμό εγγραφών στα βιβλία παραγγελιών για πλοία με όλο και μεγαλύτερες μεταφορικές ικανότητες σε επιβάτες και κουτιά, πλέον εξελιγμένες μορφές πρόωσης και χρήσεις LNG αλλά και υιοθέτησης της αιχμής των τεχνολογιών είτε στο τεχνικό για τα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων τμήμα είτε στο ψυχαγωγικό για τα κρουαζιερόπλοια . Επίσης κοινό στοιχείο η αύξηση του στόλου και η ελάχιστη απόσυρση για scrap απο την πλευρά των εμπορευματοκιβωτίων. Σύμφωνα με εκτιμήσεις το προσεχές διάστημα για τον κλάδο των εμπορευματοκιβωτίων θα εστιαστεί στον αριθμό και κυρίως την ηλικία των πλοίων που θα αποσυρθούν λόγω του ζητήματος των καυσίμων το 2020 και στον κλάδο των κρουαζιερόπλοιων για το πότε θα ανοίξει η αγορά second hand δεδομένου ότι οι μεγάλες εταιρίες ανανεώνουν το στόλο τους με νεότευκτα.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter