Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ο Ανδρέας Χρυσοστόμου στην Tototheo Maritime

0Andreas Chrysostomou

Η Tototheo Maritime ανακοινώνει ότι ο Ανδρέας Χρυσοστόμου αποτελεί το νέο της Chief Strategy Officer. Ο κ. Χρυσοστόμου θα παίξει πρωταρχικό ρόλο στην διαμόρφωση και την πραγματοποίηση των στρατηγικών σχεδίων του παγκόσμιου παροχέα δορυφορικών επικοινωνιών και τεχνολογίας.
Ο Ανδρέας Χρυσοστόμου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, έχοντας εκτενή πείρα στον τομέα της ναυτιλίας διεθνώς. Έχει διατελέσει Acting Secretary General στην CLIA (Cruise Lines International Association), και πριν από αυτό ήταν ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Τα επιτεύγματα του κ. Χρυσοστόμου έχουν τύχει αναγνώρισης στη ναυτιλία σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχει λάβει το Βραβείο για “Outstanding Contribution to Sustainable Shipping” και το “Distinguished Public Service Award” από το United States Department of Homeland Security, United States Coast Guard το 2011. Επίσης, του έχει απονεμηθεί το Βραβείο “Green Shipping Technology Award - Leading Shipping Personality of the Decade 2003 – 2013” και έχει τιμηθεί με το Βραβείο “International Personality of the Year” το 2015 από τη Lloyd’s List Greek Shipping Awards.
“Η εξέλιξη της Tototheo Maritime τα τελευταία χρόνια είναι αξιοσημείωτη και έχουμε κάθε πρόθεση να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό», είπε ο Σωκράτης Θεοδοσίου, Co-CEO της Tototheo Maritime. “Το μοναδικό κράμα γνώσεως της διεθνούς αγοράς και βαθιάς κατανόησης της ναυτιλίας που κατέχει ο Ανδρέας θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στην πραγμάτωση της περαιτέρω εξέλιξης της Tototheo Maritime” πρόσθεσε η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, Co-CEO της Tototheo Maritime.
Ο κ. Χρυσοστόμου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον ερχομό του στην Tototheo Maritime “Είχα την τιμή στην καριέρα μου, να δεχθώ τη διεθνή αναγνώριση. Η Tototheo Maritime είναι ένας δυναμικός οργανισμός με σαφές όραμα για το μέλλον και είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να συμβάλω στην περαιτέρω επέκταση και εξέλιξη της εταιρείας.”

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter