Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Νέα συμμαχία για την ΤΕΝ

Tsakos Energy Navigation

H TEN του ομίλου Τσάκου ανακοίνωσε μία νέα συμφωνία με μεγάλη πετρελαϊκή εταιρεία των ΗΠΑ η οποία θα ναυλώσει μία σειρά δεξαμενοπλοίων της ΤΕΝ για διάστημα μέχρι τρία χρόνια.

Πρόκειται για μια νέα στρατηγική συμμαχία την ΤΕΝ με πετρελαϊκή εταιρεία που εξασφαλίζει μακροχρόνιες ναυλώσεις των πλοίων και σταθερά έσοδα.
Ακολουθώντας την δοκιμασμένη πολιτική της μακροχρόνια συνεργασίας με σημαντικούς διεθνείς ναυλωτές η ΤΕΝ προχωρήσει σε μία ακόμη εμπορική συμφωνία σημείωσε ο Γιώργος Σαρόγλου Chief Operating Officer της TEN. Αυτές οι συμφωνίες εξασφαλίζουν υψηλό ποσοστό απασχόλησης του στόλου πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και ενισχύουν παράλληλα τη δέσμευση της εταιρείας προς τους μετόχους για μακροπρόθεσμες ελκυστικές αποδόσεις, πρόσθεσε ο κκ. Σαρόγλου.
Η ΤΕΝ παρέλαβε πρόσφατα το δεξαμενόπλοιο «Sola TS» το έκτο μίας σειρά από εννέα aframax από το ναυπηγείο Daewoo Mangalia Heavy Industries, τα οποία ναυλώνονται με μακροχρόνια συμβόλαια στην Statolil. H TEN ελέγχει ένα στόλο από 65 δεξαμενόπλοια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter