Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

COVID-19: Δωρεά της PCT στο Γενικό Νοσοκομείο «Θριάσιο» στην Ελευσίνα

0pct thriasio

Η PCT ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου ως νοσοκομείο αναφοράς για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού COVID-19 αναζήτησε στην αγορά και διέθεσε 3.105 μάσκες τύπου FFP2 για τις άμεσες λειτουργικές ανάγκες του νοσοκομείου.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της PCT κ. Zhang Anming παραδίδοντας το υγειονομικό υλικό, ανέφερε ότι η πράξη αυτή αποτελεί μία μικρή συνδρομή στο τεράστιο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας και ότι η PCT θα συνεχίσει να προσφέρει στην τοπική κοινωνία, ώστε να συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της επιδημίας.
Ο Διοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου κ. Αντωνίου Δημήτρης ευχαρίστησε τη διοίκηση της PCT για την προσφορά της στην κοινή προσπάθεια περιορισμού και ελέγχου της πανδημίας στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο, το οποίο μέχρι σήμερα έχει λάβει αυστηρά προληπτικά μέτρα προστασίας τόσο των ασθενών όσο και του προσωπικού του.
Στην παραλαβή της δωρεάς παραβρέθηκαν επίσης από το Θριάσιο Νοσοκομείο ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Πιλάλης, ο Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων του Θριάσιου Νοσοκομείου κ. Μανώλης Βαρδαβάκης, το μέλος της ΑΔΕΔΥ κ. Παναγιώτης Παντελής, και από την PCT ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Δοικητικής Υποστήριξης κ. Han Wei, και ο Υποδιευθυντής Υγείας και Ασφάλειας κ. Βασίλειος Κόπελας.
Και οι δυο πλευρές συζήτησαν με θετικό πνεύμα για τους κοινούς στόχους στην προστασία της δημόσιας υγείας και την συνεργασία για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter