Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Σε κανονικούς ρυθμούς η PCT S.A.

pct

Με τους συνήθεις ρυθμούς, και χωρίς προβλήματα λόγων των capital control, λειτουργεί, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο σταθμός εμπορευματοκιβωτίων της PCT SA στο λιμάνι του Πειραιά δεδομένου ότι υπήρξαν εγκαίρως οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τους πελάτες που διασφαλίζουν όλα τα μέρη.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές χαρακτήρισαν ως αβάσιμα τα όσα αναφέρθηκαν από μερίδα του τύπου περί φυγής πλοίων λόγω προκαταβολών κλπ. Όσον αφορά δε στις διαδικασίες σημείωναν ότι οι παραλαβές φορτίων έχουν μια κανονικότητα αφού τόσο το τοπικό Ε' Τελωνείο όσο και η κεντρική Διοίκηση έχουν φροντίσει για συναλλαγές μεσω e-banking. Σε ότι αφορά δε το ΣΕΜΠΟ εκτιμάται ότι είναι πολύ νωρίς για να τεκμηριωθεί πρόβλημα καθυστερήσεων παραλαβής φορτίων.

Σχολιάζοντας τέλος τα θέματα που έχουν εγερθεί γύρω από το σενάριο της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη και τη θέση της COSCO σημείωσαν ότι η εταιρία είναι Κινεζική κρατική εταιρία υπενθυμίζοντας ότι η Κίνα με τον πλέον επίσημο τρόπο έχει υποστηρίξει ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην ευρωζώνη.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter