Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Και η Yang Ming στον Πειραιά

Yang Ming vessel

Με την άφιξη του «YANG MING WISH» 14.οοο teu, στον προβλήτα της PCT S.A., εορτάστηκε πριν από λίγο η απόφαση της Yang Ming, να επιλέξει ως κεντρικό λιμάνι μεταφόρτωσης στη Μεσόγειο τον Πειραιά από τις εγκαταστάσεις της PCT.

Το πλοίο είναι το πρώτο από τα 15 συνολικά πλοία αυτής της χωρητικότητας που θα ενισχύσουν το ρόλο της Yang Ming Lines, ως μια από τις μεγαλύτερες γραμμές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από την Πρόεδρο της Arkas της Hellas, Aurette, για την εξυπηρέτηση του τοπικού φορτίου, θα υπάρχουν από τον μήνα αυτό τέσσερις αφιξο-αναχωρήσεις ανά εβδομάδα προς τα σημαντικότερα λιμάνια της Άπω Ανατολής και δύο αφιξο-αναχωρήσεις προς τα μεγαλύτερα λιμάνια της Β. Ευρώπης.

Στα τέλη Μαΐου μικρότερα πλοία της Yang Ming Lines, θα προσεγγίζουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών μεταφοράς της Β. Ελλάδος αλλά και περιοχών των Βαλκανίων.

Στην εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις της PCT S.A. για την συμφωνία αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος της Arkas Holding, Lucien Arkas, ο Πρόεδρος της Yang Ming Ευρώπης κ. Yeh και ο Πρόεδρος της ΣΕΠ captain Fu.

Οι συζητήσεις για την έλευση της εταιρείας στον Πειραιά κράτησαν 2 χρόνια και είχαν την ευτυχή κατάληξη καθώς άλλη μια εταιρεία με μεγάλη δυναμική στο χώρο του transshipment εμπιστεύτηκε τις εγκαταστάσεις της PCT S.A.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter