Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

H Yang Ming Lines στο λιμάνι του Πειραιά

Yang Ming Lines

Η Arkas Hellas SA στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πολιτικής της εταιρείας, με στόχο την ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά σε συνεργασία με την ΣΕΠ ΑΕ, φέρνουν την πρακτορευμένη από την Arkas ναυτιλιακή εταιρεία τακτικών γραμμών containers Yang Ming Lines, να κάνει χρήση των εγκαταστάσεων της ΣΕΠ για τις μεταφορτώσεις των εμπ/τιων για την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας.

Tο πρώτο πλοίο των 15000 teu χωρητικότητας, από τα 4 την εβδομάδα, θα αφιχθεί στον Πειραιά στις 4 Μαΐου. Μέσα στο κλίμα της ύφεσης που βιώνει η Ελληνική οικονομία θεωρείται μία κίνηση εμπιστοσύνης από την εταιρεία Yang Ming προς την Arkas και την ΣΕΠ.

H Arkas Hellas SA, μία από της εταιρείες της "Arkas Holding" ιδρύθηκε στον Πειραιά τον Αύγουστο του 1999. Με τα γραφεία της σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη η "Arkas Hellas" έχει καθιερώσει ένα σήμα κατατεθέν ποιότητας στη διεθνή μεταφορά συνδυάζοντας την ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία με τις καλύτερες επιλογές φορτίου και κόστους.

Σαν αντιπρόσωποι των γραμμών Arkas Line, Yang Ming Line (YML) και DAL, στην "Arkas Hellas" έχουν γίνει ειδικοί στο κλάδο της ναυτιλίας προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε λιμάνια της Άπω Ανατολής, Μεσογείου, Μαύρης Θάλασσας, Δυτικής και Νότιας Αφρικής συνδυάζοντας την ευελιξία με ικανοποιητικούς ναύλους για την κάλυψη των απαιτήσεων της αγοράς.

Η Arkas Line ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1996 ως η πρώτη γραμμή μεταφοράς container υπό τουρκική σημαία, αρχικά επονομαζόμενη "EMES Shipping and Transport SA". Σήμερα η "Arkas Line" καταλαμβάνει την 27η θέση παγκοσμίως με ένα στόλο 43 πλοίων container ανταποκρινόμενη στις εισαγωγικές και εξαγωγικές ανάγκες μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς.

Η YANG MING είναι μια εταιρεία θαλασσίων μεταφορών με έδρα την Ταϊβάν και χρονολογία ίδρυσης το 1972. Σήμερα καταλαμβάνει την 14η θέση παγκοσμίως με ένα στόλο 89 πλοίων και χωρητικότητα 410000 TEUs. Η "Yang Ming" έχει πάντα σαν κορυφαία προτεραιότητα να προσφέρει υψηλής ποιότητας «Ακριβής, Γρήγορη, Αξιόπιστη και Οικονομική» υπηρεσία σε κάθε πελάτη μας για ολο τον κόσμο.

Η DAL Deutsche Afrika-Linien είναι η πλέον αξιοσέβαστη ιδιωτική ναυτιλιακή γραμμή η οποία εστιάζει στη Νότια Αφρική και την Μαδαγασκάρη.

Η DAL συνδυάζει τις παραδοσιακές αξίες με τον μοντέρνο τρόπο σκέψης και υπερηφανεύεται για τις υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας υπηρεσίες που προσφέρει σε όλους της τους πελάτες.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter