Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Πρίμα η PCT S.A.

PCT-logo

Συν 26,2% είναι η αύξηση που εμφάνισε από Αύγουστο σε Αύγουστο η PCT S.A. στο λιμάνι του Πειραιά, γεγονός που επιβεβαιώνει την ανοδική πορεία του terminal. Πορεία που καταγράφεται και στα επίσημα στοιχεία της Cosco στ ααποτελέσματα εξαμήνου που εμφανίστηκαν προ ημερών επισήμως από την εταιρεία.

Το terminal καταγράφεται με δυναμικ,ή γεγονός που επιβεβαιώνει το πετυχημένο μέχρι τώρα μανανατζάρισμα του, σε μια αγορά εξόχως απαιτητική και εν γένει προβληματισμένη για τα όσα μέλλεται να συμβούν καθώς οι μεγάλες συμμαχίες όπως το TheSeaNation έχει γράψει πρόκειται με ορίζοντα αρχής την προσεχή χρονιά να επαναπροσδιορίσει τον παγκόσμιο λιμενικό χάρτη δεδομένου ότι υπάρχουν εξαρτήσεις και συνεργασίες, οι οποίες ε πολλοίς θα προσδιορίσουν το τι και το που.

Άλλωστε όπως έχει γράψει το TheSeaNation, άγχος των μεγάλων διοικήσεων είναι αυτός ο ανακαθορισμός αφού ήδη σέρβις των περασμένων ετών εγκαταλείπονται, καθώς η κάθε συμμαχία πλέον δημιουργεί το δικό της κύκλο με τα δικά της feeder ανά περιοχή και κατά περίπτωση.

Τέλος σημειώνεται ότι αναφορικά με τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, εκκρεμοδικεί η ρύθμιση του concession agreement, από το οποίο εν πολλοίς κρίνεται και η συνέχιση των διαδικασιών που αφορούν τους διαγωνισμούς και για τα δυο λιμάνια.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter