Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Διαδικτυακή συμμετοχή της ΟΛΠ Α.Ε. στη Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου (CIIE)

0CIIE

Ψηφιακή συμμετοχή στην τρίτη Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου (CIIE) στη Σαγκάη, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 05.11.2020 με τη χρήση διαδικτυακών τεχνολογικών μέσων, από την ΟΛΠ Α.Ε., μια και φέτος οι εκπρόσωποι της Εταιρείας δεν είχαν φυσική παρουσία λόγω των περιορισμών της COVID-19.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ενημέρωση σχετικά με την πορεία της Εταιρείας και απαντηθήκαν ερωτήσεις από το κοινό της Έκθεσης για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επενδύσεις, τη διαχείριση της πανδημίας, την πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας και άλλα θέματα.
Η καινοτόμος αυτή πρωτοβουλία, που υλοποιήθηκε λόγω της πανδημίας συνέβαλε ώστε εκπρόσωποι των μέσων επικοινωνίας στην Κίνα και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη να κατανοήσουν καλύτερα τις εξελίξεις και τις προοπτικές στο λιμάνι του Πειραιά.
Σημειώνεται ότι για μια ακόμη χρονιά η ΟΛΠ Α.Ε. συμμετέχει ενεργά και έχει περίπτερο σε αυτή τη μεγάλη έκθεση, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες του Λιμένος.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter