Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ξανα-συνεδριάζει το δ.σ. του ΟΛΠ

olp 64

Ξανα-συνεδριάζει τη Δευτέρα , εκτός νέων απροόπτων, το δ.σ. του ΟΛΠ του οποίου και η δεύτερη κατά σειρά συνεδρίαση «διεκόπη» λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό και της συμμετοχής των υπαλλήλων σε αυτές.


Η συνεδρίαση του Σαββάτου ήταν η δεύτερη κατά σειρά «απόπειρα» να περάσει το θέμα της τροποποίησης του τροποποίηση του καταστατικού της επιχείρησης και να εγκριθεί η σύμβαση παραχώρησης , ενώ μεταξύ των άλλων θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και ο διαγωνισμός για την απομάκρυνση του μισοβυθισμένου επιβατηγού πλοίου «Παναγία Τήνου» από το λιμάνι. Να σημειωθεί ότι η πρώτη συνεδρίαση είχε διακοπεί μετά από δυναμική παρέμβαση συνδικαλιστών των εργαζόμενων που αντιδρούν στις εξελίξεις ιδιωτικοποίησης αναφορικά με το λιμάνι.
Η καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων στο δ.σ. του ΟΛΠ πάντως έχει προκαλέσει τον προβληματισμό χρηστών των λιμενικών εγκαταστάσεων αλλά και των παραγωγικών τάξεων του Πειραϊκού χώρου που προσδοκούν να «κλείσουν γρήγορα» οι γραφειοκρατικές διατυπώσεις ώστε να εισαχθεί στη Βουλή η συμφωνία με την COSCO με την επικύρωση της οποίας εκτιμάται ότι θα αρχίσει νέος κύκλος επενδύσεων στο λιμάνι.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter