Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΟΛΠ: Διεθνές συνέδριο για τη ναυτιλιακή βιομηχανία

olp logo big

Με τη συμμετοχή 250 συνέδρων - εκπροσώπων της ναυτιλιακής βιομηχανίας και των μεταφορών από λιμάνια και φορείς της Ευρώπης αρχίζει την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 το Final Joint Event τριών σημαντικών Ευρωπαϊκών Έργων (Β2ΜΟS, ANNA και WIDERMOS), το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας με την υποστήριξη του ΟΛΠ Α.Ε. Ο ΟΛΠ Α.Ε. ο οποίος συμμετέχει στο έργο Β2MOS ως εταίρος, θα υποδεχθεί τους συνέδρους στα κεντρικά του γραφεία στον Πειραιά και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί περιήγηση τους στις εγκαταστάσεις του λιμανιού.

Στο πλαίσιο του έργου. ο ΟΛΠ αξιοποιώντας την Ηλεκτρονική Διαδικτυακή Πλατφόρμα που διαθέτει υλοποίησε δράσεις: 1) βελτίωσης της διαχείρισης και παρακολούθησης των εργασιών στο Σταθμό Αυτοκινήτων, 2) υποστήριξης της συμμετοχής των Λιμένων Αττικής με τη μορφή του clustering, 3) υποστήριξης της εφαρμογής της Κοινοτικής Οδηγίας 2010/65/EU και 4) διευκόλυνσης της εξαγωγής στατιστικών στοιχείων και Δεικτών Λειτουργίας (Key Performance Indicators).

O ΟΛΠ ως συντονιστής της ελληνικής συμμετοχής δημιουργεί μια δυναμική ομάδα χρηστών της λιμενικής κοινότητας που θα διευρύνεται σταδιακά αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη μέσω των βελτιωμένων συνθηκών συνεργασίας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter