Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συζητήσεις για ΣΣΕ δημιουργούν «σκηνικό» στο λιμάνι (;)

idiotikopoiisi limani

Διάχυτες είναι οι πληροφορίες ότι στην «τούρλα του Σαββάτου», εκτός των όλων άλλων που πρόκειται να συμβούν αναφορικά με τη διοίκηση του ΟΛΠ, θα εισαχθεί και θέμα προς συζήτηση αναφορικά με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή σύμβασης συνεργασίας στον ΟΛΠ.


Εκ των πραγμάτων η συνεδρίαση του τελευταίου Δ.Σ. στο οποίο θα προεδρεύσει ο παραιτηθείς Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γ. Ανωμερίτης, θα παρουσιάσει ενδιαφέρον δεδομένου ότι το εν λόγω θέμα, αν ευσταθούν οι διάχυτες πληροφορίες, έρχεται σε κρίσιμη στιγμή και σε βαθμό που μπορεί να αποτελέσει θρυαλλίδα αλυσιδωτών αντιδράσεων από την πλευρά των εργαζομένων, γεγονός που θα προσδώσει επιπρόσθετη εκρηκτική ατμόσφαιρα στην προσδιορισμένη για το Σάββατο Γ.Σ.. Oπου ο βασικός μέτοχος εκτιμάται ότι πέρα των άλλων θα παρουσιάσει και τις περαιτέρω εξελίξεις αναφορικά με το λιμάνι και βέβαια αναφορικά με την τοποθέτηση νέων προσώπων στη διοίκηση του.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις κύκλων των χρηστών ένα τέτοιο ενδεχόμενο δημιουργεί ένα σκηνικό ,που δεν αποκλείεται όπως προαναφέρθηκε ,να προσθέσει στην ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ αργαζομένων και διοίκησης - ΤΑΙΠΕΔ ενόψει και της απόφασης της κυβέρνησης να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ αλλά και των 9 ακόμα στρατηγικής σημασίας λιμένων

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter