Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στον ΟΛΠ η ηγεσία μοίρας του Κινεζικού στόλου

IMG 0102

Θέρμης υποδοχής από τη διοίκηση του ΟΛΠ έτυχε νωρίτερα η ηγεσία και οι επιτελείς μοίρας του Κινεζικού Πολεμικού Ναυτικού με επικεφαλής τον Ναύαρχο cpt Zhang Chuanshu στο πλαίσιο ειδικής τελετής που έγινε στα γραφεία του Οργανισμού κατά τη διάρκεια της οποίας επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες.


Στην προσφώνησή του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ κ. Γ. Ανωμερίτης τόνισε τα ακόλουθα:
«Καλωσορίζουμε στο λιμάνι του Πειραιά το ναύαρχο cpt Zhang Chuanshu και τους Διοικητές – Επιτελείς της Μοίρας του Πολεμικού Ναυτικού της φίλης χώρας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
Ως παλαιός φίλος της Κίνας, ο οποίος μάλιστα έχω προσυπογράψει το 2002 με την ιδιότητα του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας της Ελληνικής Δημοκρατίας τη Συμφωνία για τις θαλάσσιες μεταφορές μεταξύ Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και Ε.Ε., σας καλωσορίζω σε μία περιοχή ειρήνης και ασφάλειας, σε ένα λιμάνι μάλιστα θετικής συνεργασίας μεταξύ διεθνών λιμενικών διαχειριστών, όπως είναι η κινεζική COSCO S.A. και ο ελληνικός ΟΛΠ Α.Ε. Δύο επιχειρήσεις, οι οποίες μέσα σε δύσκολα οικονομικά χρόνια συνεργάζονται αποτελεσματικά για την προώθηση των συμφερόντων των ίδιων και των χωρών τους.
Θέλουμε να σας ευχηθούμε καλή παραμονή στον Πειραιά και την Αθήνα, και να εορτάσετε την Πρωτοχρονιά του έτους του Κριού με υγεία και χαρά.
Σε στενή συνεργασία με την Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και τον αξιότιμο Πρέσβη της χώρας σας στην Αθήνα κ. Zou Xiaoli και τους επιτελείς του θα φροντίσουμε να έχετε κάθε δυνατή διευκόλυνση κατά τις ημέρες της παραμονής στο λιμάνι του Πειραιά».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter