Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στα «χέρια» του Ο.Λ.Π. η συνέχεια του φιλικού διακανονισμού

olp-765

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας ως είχε γνωστοποιήσει το TheSeaNation, στα χέρια των αρμοδίων αρχών βρέθηκε η έγκριση των ευρωπαϊκών οργάνων, με θετική απάντηση, περί των ερωτημάτων που είχαν κατατεθεί για το φιλικό διακανονισμό μεταξύ Ο.Λ.Π. – Cosco.

Το «πράσινο φως» από τις Βρυξέλλες, έδωσε οριστικό τέλος σε ένα σίριαλ αρκετών μηνών, το οποίο στις πλείστες των περιπτώσεων απείλησε την επέκταση των επενδύσεων της εταιρείας, οι οποίες είχαν ανακοινωθεί και ενώπιον των πρωθυπουργών Κίνας και Ελλάδος.

Κατά πληροφορίες η όλη υπόθεση πλέον βρίσκεται στα χέρια του Ο.Λ.Π., καθώς θα πρέπει το Διοικητικό του Συμβούλιο πλέον να εισαγάγει το θέμα ώστε αυτό να προχωρήσει. Η γνωστοποίηση της πληροφορίας δημιούργησε αισθήματα ικανοποίησης σε κύκλους χρηστών που είχαν εκφράσει την αγανάκτηση τους όταν προέκυψαν τα εν λόγω ερωτήματα καθώς υποστήριζαν ανοιχτά την επιτάχυνση των διαδικασιών ιδιωτικοποίησης του λιμανιού ούτως ώστε να υπάρχει ει δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του πελατειακού τους δυναμικού.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter