Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΟΛΠ: Στον Πειραιά το επόμενο Συνέδριο της ESPO

anomeritis-11

Στο Λιμάνι του Πειραιά, υπό την ευθύνη της διοργάνωσης του ΟΛΠ Α.Ε., θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ευρωπαϊκών Λιμένων (ESPO) τον Μάιο του 2015.

Στην απόφαση αυτή κατέληξαν ομόφωνα όλα τα ευρωπαϊκά λιμάνια κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης 2014 της ESPO στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Στην ειδική τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε η Προεδρία της ESPO παρέστησαν και μίλησαν, ευχαριστώντας όλα τα λιμάνια για την αποδοχή της πρότασης του ΟΛΠ Α.Ε. ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γιώργος Ανωμερίτης και ο Γεν. Δ/ντής κ. Σταύρος Χατζάκος.

Όπως είναι γνωστό στις Γενικές Συνελεύσεις της ESPO, συμμετέχουν όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά λιμάνια, οι Κοινοτικές Αρχές και εκπρόσωποι της ναυτιλίας και της λιμενικής βιομηχανίας.

Όπως δήλωσε ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης: "Μαζί με τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ναυτιλίας του 2015 θα φιλοξενήσουμε, για πρώτη φορά στην ιστορία της ESPO, στο λιμάνι του Πειραιά τη Γενική Συνέλευση ενός Οργανισμού που στηρίζει την ανάπτυξη, τις μεταφορές, τα logistics, τα Διευρωπαϊκά Δίκτυα, στα οποία έχει ενταχθεί και το λιμάνι του Πειραιά, τη συνολική λιμενική βιομηχανία. Η ανάθεση στον ΟΛΠ Α.Ε. της διοργάνωσης της Γ.Σ., στην οποία θα παραστούν εκπρόσωποι από όλα τα λιμάνια της Ευρώπης, διεθνείς Οργανισμοί και Κοινοτικές Αρχές, αποτελεί τιμή και ευθύνη, την οποία μαζί με όλους τους φορείς του Πειραιά, το ΥΝΑ και την Αυτοδιοίκηση, θα προβάλλουμε και θα αναδείξουμε".

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter