Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αλλαγές στις ροές των φορτηγών οχημάτων από τον ΟΛΘ

thessaloniki limani ol8 olth aftodioikisi.medium

Αλλαγές στη ροή των φορτηγών οχημάτων στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε η διοίκησή του με στόχο την της ολοκλήρωση του έργου υποδοχής των εγχώριων προς εξαγωγή εμπορευματοκιβωτίων από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα από τις 16 τρέχοντος μηνός:
• Οι ώρες λειτουργίας του χώρου θα είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:30 έως 19:00. Η είσοδος των φορτηγών από την Πύλη 11 θα επιτρέπεται από 07:00 έως 18:45. Tα Σαββατοκύριακα ο χώρος θα λειτουργεί μόνο για τις περιπτώσεις που έχει ληφθεί σχετική έγκριση από το Τελωνείο.
• Το φυλάκιο της Πύλης 11 θα επιτρέπει την είσοδο των φορτηγών μόνον με την προφορική δήλωση του οδηγού του φορτηγού ότι πρόκειται να πραγματοποιήσει διαδικασία εξαγωγών.
• Η είσοδος στο χώρο της στάθμευσης θα γίνεται με αριστερή στροφή από τον κύριο οδικό άξονα του λιμένα.
• Σε περίπτωση κατά την οποία το παρκινγκ των εξαγωγών είναι πλήρες, τα φορτηγά θα οδηγούνται προσωρινά μέχρι την απελευθέρωση θέσεων, στο χώρο μετά την είσοδο στην πύλη MG 16 (περιφραγμένος χώρος πριν από την Πύλη της Ελεύθερης Ζώνης).
• Κατά την είσοδο των φορτηγών από την μπάρα της Πύλης 11 θα διανέμεται στους οδηγούς φυλλάδιο με τις οδηγίες ασφαλείας που θα πρέπει αυστηρά να τηρούνται.
• Ο ΟΛΘ δεν φέρει καμία ευθύνη για την ασφάλεια των εμπορευμάτων κατά την παραμονή τους στο χώρο.
Ο χώρος, όπου σήμερα εκτελούνται οι διαδικασίες οδικών εξαγωγών (parking έξω από την Πύλη 16), θα έχει απελευθερωθεί μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2019.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter