Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΟΛΘ: Στις 10 Ιουνίου Γ.Σ. για διανομή μερίσματος

thessaloniki limani ol8 olth aftodioikisi.medium

Την Παρασκευή, 10 Ιουνίου του 2016, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΟΛΘ και μεταξύ άλλων, θα συζητηθεί και η διανομής μερίσματος. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης είναι τα εξής:

1. Υποβολή και έγκριση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της εταιρείας για την 16η εταιρική χρήση (1-1-2015 έως 31-12-2015).

2. Διάθεση ετησίων κερδών και απόφαση περί διανομής μερίσματος στους μετόχους της εταιρείας.

3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της 16ης εταιρικής χρήσης.

4. Εκλογή ελεγκτών για την εταιρική χρήση 2016 και έγκριση των αμοιβών τους.

5. Έγκριση αμοιβών - αποζημιώσεων που καταβλήθηκαν στα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας κατά τη διάρκεια της εταιρικής χρήσης 2015 και προέγκριση των αμοιβών - αποζημιώσεων που θα καταβληθούν κατά την επόμενη χρήση.

6. Εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών.

7. Έγκριση των δαπανών:

Για την εκπόνηση των μελετών που αφορούν την ολοκλήρωση του έργου "Κάθετος άξονας 56 Εγνατίας Οδού: Ολοκλήρωση εργασιών σύνδεσης 6ου Προβλήτα Λιμένα Θεσσαλονίκης με τον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και την Εγνατία Οδό" μέχρι του ποσού των 400.000¤ όταν αυτές συμβασιοποιηθούν.

Την πληρωμή της δαπάνης για τη διαχείριση των μελετών από την εταιρεία "ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ" ύψους 10% επί της αμοιβής των μελετών.

Για την ανακατασκευή του κτηρίου του Απεντομωτηρίου για τη δημιουργία Υποδομών Φυτο-υγειονομικών Ελέγχων στον Λιμένα Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διασφαλισθεί η διαπίστευση του ΟΛΘ ως Designated Port Entry αλλά και να εξασφαλισθεί με τον βέλτιστο τρόπο η δημόσια υγεία .

8. Διάφορες Ανακοινώσεις.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter