Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Όχι» ΟΜΥΛΕ στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ με κινητοποιήσεις

OLTH-84

Στάση εργασίας τη Δευτέρα από το πρωί στις 7 έως και τις 11 αλλά και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας κήρυξε για αύριο η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος.

Αιτία η εισαγωγή προς συζήτηση την Τρίτη στη Βουλή της διαδικασίας για αποκρατικοποίηση και του ΟΛΘ ενώ την ίδια ημέρα η Ομοσπονδία θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος και εν συνεχεία πορεία προς τη Βουλή.

Να σημειωθεί ότι το "ΤheSeaNation" είχε αναφερθεί στην «αλλαγή» στρατηγικής ως προς το λιμάνι της Β. Ελλάδος καθώς η κυβέρνηση είχε αποφασίσει να προχωρήσει με ανάλογές του Πειραιά διαδικασίες και όχι διαδικασίες «παραχώρησης» καθώς είχε πάψει να υφίσταται πολιτικό ή άλλο παρασκήνιο στην εν λόγω επιλογή.

Να σημειωθεί επίσης ότι μεγάλη μερίδα των παραγωγικών τάξεων της Β. Ελλάδος είχαν εγκαταλείψει την θέση περί «παραχώρησης» περί την οποία είχαν διεξαχθεί «εξαντλητικές συζητήσεις».

Να σημειωθεί τέλος ότι η ΟΜΥΛΕ συμμετέχει στην 24ωρη κινητοποίηση της ΓΣΕΕ στις 9 Απριλίου με το δικό της διεκδικητικό πλαίσιο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter