Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στις ΗΠΑ ζητούν προτεραιότητα στον εμβολιασμό των λιμενεργατών

losangelesprot

H αμερικάνικη Federal Maritime Commission έστειλε επιστολές στους κυβερνήτες 11 παράκτιων πολιτειών των ΗΠΑ ζητώντας τους να κινηθούν ώστε να δοθεί προτεραιότητα στον εμβολιασμό κατά του codid 19 των λιμενεργατών, εν μέσω επιδείνωσης της κατάστασης στα λιμάνια με την συμφόρηση να αυξάνεται.


Οι επιστολές στάλθηκαν στους κυβερνήτες της Αλαμπάμα, της Καλιφόρνια, της Φλόριντα, της Γεωργίας, της Λουιζιάνα, της Μέριλαντ, της Νέας Υόρκης, του Νιου Τζέρσεϋ, της Νότιας Καρολίνας, του Τέξας και της Ουάσιγκτον, επισημαίνοντας τους κινδύνους για την οικονομική ανάκαμψη που προκαλείται από κακή λειτουργία της αλυσίδας εφοδιασμού εν μέσω της πανδημίας.
Επειδή συνεχίζουμε να ακούμε ότι η πρόσβαση στο εμβόλιο, είναι ανεπαρκής, σας γράφουμε σήμερα για να τονίσουμε τη σημασία αυτού του ζητήματος, σημείωσε η Federal Maritime Commission. Μια διακοπή των εργασιών λογω COVID-19 θα ήταν καταστροφική για την άμεση και μακροπρόθεσμη ρευστότητα της αλυσίδας εφοδιασμού και την παράδοση αγαθών στους Αμερικανούς, προστίθεται στην επιστολή.

Ο όγκος των εισαγωγών και η έλλειψη ειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού σε πολλά μεγάλα λιμάνια έχουν αυξήσει σημαντικά τις καθυστερήσεις συμφόρησης και διέλευσης τους τελευταίους μήνες. Στις 3 Μαρτίου, υπήρχαν 31 πλοία αγκυροβολημένα στο Λος Άντζελες / Λονγκ Μπιτς, 14 αγκυροβολημένα σ το λιμάνι του Όκλαντ και 14 αγκυροβολημένα στο λιμάνι της Σαβάνας, σύμφωνα με το cFlow, το λογισμικό ροής συναλλαγών του Platts.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter