Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ενεργοποιεί 100 καινοτόμα έργα το λιμάνι του Ρότερνταμ

0rotterdam

Η Αρχή του Λιμένα του Ρότερνταμ και η PortXL θα ξεκινήσουν ένα νέο πρόγραμμα καινοτομίας για την έναρξη 100 καινοτόμων πιλοτικών σχεδίων κατά τη διάρκεια του 2021, τα οποία θα βοηθήσουν το cluster της ναυτιλιακής βιομηχανίας να ανακάμψει από τις χειρότερες επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19.
Στόχος του προγράμματος MATCH είναι να φέρει σε επαφή τις υπάρχουσες επιχειρήσεις και τις νεοσύστατες επιχειρήσεις για να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες και να εισαγάγουν καινοτομίες στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας για να καταστεί το λιμάνι του Ρότερνταμ εξυπνότερο και πιο βιώσιμο.
Ο λιμένας ισχυρίζεται ότι η πανδημία έχει καταστήσει τους ενδιαφερόμενους της αγοράς διστακτικούς να επενδύσουν σε νέες τεχνολογίες, μια τάση της αγοράς που περιγράφει ως «βουτιά COVID».
Το έργο καινοτομίας MATCH είναι μια πρωτοβουλία της PortXL. Αυτό το πρόγραμμα επιτάχυνσης λειτουργεί από το 2015 για να βοηθήσει τους επιχειρηματίες στην περιοχή του λιμένα να φέρουν νέες καινοτομίες στην αγορά.
Έχοντας ήδη δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο πάνω από 4.000 καινοτόμων επιχειρηματιών, η PortXL μπορεί να βρει μια λύση σε σχεδόν κάθε πρόβλημα. Η PortXL βοηθά καινοτόμους επιχειρηματίες και νεοσύστατες επιχειρήσεις να «μπουν στο ραντάρ» των εταιρειών που θέλουν να βελτιώσουν τις διαδικασίες τους.
Για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις, η εύρεση του σωστού ανοίγματος σε έναν δυνητικό πελάτη και η έναρξη νέων έργων μπορεί να είναι μια χρονοβόρα και συχνά δαπανηρή επιχείρηση. Και οι καθιερωμένες επιχειρήσεις με τη σειρά τους μπορούν να επωφεληθούν από την ταχεία έναρξη καινοτόμων έργων, δεδομένου ότι αυτό τους επιτρέπει να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων τους και να εξοικονομήσουν κόστος.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter