Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Χαιρετίζει το Αμβούργο

0Hamburg Port HHLA inland water vessels

Την έναρξη της συμφωνίας ελεύθερων συναλλαγών μεταξύ ΕΕ και Βιετνάμ, που τίθεται σε ισχύ από σήμερα 1η Αυγούστου, χαιρετίζει το λιμάνι του Αμβούργου. Το Γερμανικό λιμάνι κατέγραψε πέρσι αύξηση της τάξης του 15% σε διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων μεταξύ Αμβούργου και Βιετνάμ σε σχέση με το 2018 ευελπιστώντας ότι η συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών μεταξύ της ΕΕ και του Βιετνάμ υπόσχεται να δημιουργήσει νέα κίνητρα στην αγορά που θα οδηγήσουν σε αύξηση του όγκου των μεταφορών μεταξύ αυτών των αγορών.
Πέντε προγραμματισμένα δρομολόγια συνδέουν το λιμάνι του Αμβούργου με το Βιετνάμ, με τα λιμάνια τόσο στο βόρειο όσο και στο νότιο τμήμα της χώρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία εκτός από δύο υπηρεσίες εμπορευματοκιβωτίων, εκτελούνται τρεις υπηρεσίες πολλαπλών χρήσεων.
Η εισαγωγή εμπορευμάτων από το Βιετνάμ στο Αμβούργο αποτελείται κυρίως από μηχανήματα και εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών προϊόντων και οικιακών συσκευών που ακολουθούνται από χημικά προϊόντα, μέταλλα και προϊόντα ξύλου. Τα κύρια αγαθά που αναχωρούν από το λιμάνι του Αμβούργου για το Βιετνάμ είναι τα χημικά προϊόντα, το χαρτί και το χαρτόνι, καθώς και τα τρόφιμα και τα ποτά.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter