Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος στην Ηγουμενίτσα

0ηγου

Κατά το διήμερο 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης πραγματοποίησε ενημερωτικές επισκέψεις σε Λιμενικές Αρχές του νομού Θεσπρωτίας, αρμοδιότητας 3ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Ειδικότερα, ο Αρχηγός Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. επισκέφθηκε την 3η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή Υποναύαρχο Λ.Σ. Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο και ενημερώθηκε εκτενώς για τη δραστηριότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Λιμενικές Αρχές της περιοχής δικαιοδοσίας του. Επίσης ο κ. Αρχηγός, συνοδευόμενος από τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Υποναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Περδικούρη και τον Διοικητή της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ. ΕΛ.ΑΚΤ., επισκέφθηκαν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών, τα πλωτά περιπολικά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το Α’ Λ/Τ ΣΥΒΟΤΩΝ όπου και συνομίλησε με τα στελέχη των Λιμενικών Αρχών, τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα των σκαφών και παράλληλα ενημερώθηκε για το έργο και τη δραστηριότητά τους.
Ο Αρχηγός, συνεχάρη τα στελέχη για τον επαγγελματισμό και τη φιλοτιμία που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους, στις ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές που υπηρετούν και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ηγουμενίτσα, ο Αρχηγός συνάντησε την Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας κα Ρεγγίνα Δηλαβέρη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού κ. Αθανάσιο Πορφύρη με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της ασφάλειας και της εν γένει λειτουργίας των λιμενικών εγκαταστάσεων του Οργανισμού.
Τέλος, στο περιθώριο της επίσκεψής του πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδος όπου ενημερώθηκε εκτενώς για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες καθώς και τα στελέχη της βορειοδυτικής Ελλάδας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter