Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Golden Gargo: Δυναμική παρουσία στο 7ο Export Summit

axladitiskostas122

Δυναμική καταγράφηκε η παρουσία της Golden Gargo στη διάρκεια του 7ου Export Summit που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων ΣΕΒΕ, με θέμα «Foster Maritime Economy» όπου μεταξύ των άλλων αναδείχθηκαν και θέματα των logistics.

Η Golden Gargo μέλος του ομίλου Golden Union, όπως μεταξύ άλλων επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της Golden Gargo, Κωστής Αχλαδίτης, αποτελεί τον μεγαλύτερο logistics provider στη θαλάσσια εφοδιαστική αλυσίδα ενώ παρουσίασε το αποτέλεσμα της συνεργασίας της εταιρείας με τη Lufthansa Cargo, το οποίο είναι αλληλένδετο με τις νέες τεχνολογίες και αφορά τη δημιουργία συστήματος αερομεταφοράς ανταλλακτικών των πλοίων και πορθμείων. Από την πλευρά του ο
Ο γενικός διευθυντής Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας και Κοσόβου της Lufthansa Cargo AG, Ανδρέας Σχοινάς, αναφέρθηκε στη συνεργασία με την Golden Gargo σημειώνοντας ότι η εταιρεία διαθέτει μια σειρά προϊόντων που ταιριάζουν απόλυτα σε τέτοιου είδους ανάγκες. Μάλιστα τόνισε ότι το πεδίο των ανταλλακτικών πλοίων εμφανίζει σημαντική εξέλιξη προσθέτοντας ότι το 2018 διακινήθηκαν πάνω από 300 τόνοι με ορίζοντα αύξησης του τονάζ.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter