Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εσπερίδα ΣΥΝΔΔΕ&L :«Ασφάλιση μεταφερομένων εμπορευμάτων – Πρόληψη & διαχείριση ζημιών»

0κίνηση

Εσπερίδα που αφορά σε θέματα καθημερινής πρακτικής των εταιρειών – μελών του κλάδου διοργανώνει ο ΣΥΝΔΔΕ&L, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρες 16:00-20:00 στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» του ΕΒΕΠ (Πλ. Λουδοβίκου 1, δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ). Η εσπερίδα έχει θέμα: «Ασφάλιση μεταφερομένων εμπορευμάτων – Πρόληψη & διαχείριση ζημιών» και απευθύνεται σε όλα τα στελέχη των διαμεταφορικών αλλά και εμπορικών/ βιομηχανικών επιχειρήσεων που ασχολούνται με την αντιμετώπιση ζημιών κατά την μεταφορά.
Η θεματολογία της εσπερίδας θα αναπτυχθεί σε όλη την διαδικασία που ακολουθείται σε αντίστοιχες περιπτώσεις ενώ οι εξειδικευμένοι εισηγητές μας θα παρουσιάσουν βήμα- βήμα την τακτική και την διαδικασία που ο καθένας ακολουθεί προκειμένου να διευθετηθεί η κάθε περίπτωση. Στόχος μέσω πραγματικών περιστατικών να παρουσιαστούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι σε μία ζημία εμπορευματικής μεταφοράς.
Ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, ένας εξειδικευμένος νομικός – συνεργάτης ασφαλιστικών εταιρειών, ένας underwriter, ένας διακανονιστής και ένας πραγματογνώμονας θα συμμετέχουν στο ίδιο πάνελ και θα καταθέσουν ο καθένας τις εμπειρίες και τις γνώσεις του κυρίως τα σημεία στα οποία τα στελέχη των επιχειρήσεων θα πρέπει να προσέχουν και να λαμβάνουν υπόψη τους τόσο για την ελαχιστοποίηση των ζημιών όσο και, κυρίως, για την καλύτερη επικοινωνία και διευθέτηση των θεμάτων μεταξύ μίας διαμεταφορικής / εμπορικής και μίας ασφαλιστικής επιχείρησης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter