Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Παρέμβαση Τσίπρα για τα φορτηγά στο Ασπρόπυργο ζήτησε ο ΣΒΑΠ

0metafores

«Η αρχή της συνύπαρξης της πολιτικής ανάπτυξης με την πολιτική προστασίας του περιβάλλοντος είναι ο θεμέλιος λίθος για την προκοπή της οικονομίας που θέλει να λέγεται ανεπτυγμένη. Και προς την κατεύθυνση αυτή η βιομηχανία αισθάνεται την υποχρέωση της και δείχνει απεριόριστο σεβασμό. Προς τούτο, η πολιτική προστασίας του περιβάλλοντος δεν επιτρέπεται να στηρίζεται στην απίθανη τακτική του «πονάει χέρι κόβεις χέρι...» όπως συμβαίνει με την απόφαση «ακρωτηριασμού» των βιομηχανιών και βιοτεχνιών της Αττικής λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας φορτηγών στην βιομηχανική ζώνη Ασπροπύργου.

Την δήλωση αυτή έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρης Μαθιός αναφερόμενος στην αναστάτωση που επικρατεί στις μονάδες μεταποίησης και Logistics, σε όλη την Δυτική Αττική από τον αποκλεισμό τροφοδοσίας και κατ’ επέκταση της λειτουργίας της μετά από το αντιφατικό μέτρο του υπουργείου Μεταφορών να επιτρέπει μόνο σε ειδικές περιπτώσεις μεταφορών και με ειδικές άδειες την κυκλοφορία των οχημάτων, αναγκαίων για την τροφοδοσία των βιομηχανιών.

Συμπληρώνοντας την παραπάνω θέση του ο κ. Μαθιός ζήτησε την προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα για να διερευνηθεί η αψυχολόγητη και αντιαναπτυξιακή συμπεριφορά του υπουργείου Μεταφορών που έχει φέρει, όπως τόνισε, σε απόγνωση το 50% του βιομηχανικού δυναμικού της χώρας, εγκατεστημένο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter