Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΗΠΑ: Γιγάντιο κονδύλι για σιδηροδρομικό εκσυγχρονισμό λιμένων

0σιδηροδρομος

Κονδύλι της τάξης των 35 δις δολαρίων τρέχει στις ΗΠΑ για τον εκσυγχρονισμό των σιδηροδρομικών καλύψεων και διασυνδέσεων λιμένων μέσα από το πρόγραμμα Federal Rail Rehabilitation Improvement Financing (RRIF).

Το εν λόγω πρόγραμμα είναι τμήμα ενός μεγαλύτερου προγράμματος του 2016 που αφορά στην ανάπτυξη των υποδομών μέσα στο οποίο προβλέπεται μία σειρά δράσεων για τον τομέα των μεταφορών. Πρόσφατα και ύστερα από σχετική έγκριση του US Department of Transportation’s (USDOT) λιμάνι κοντά στην Ουάσινγκτον θα δανειστεί κονδύλι της τάξης των 6 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να υποστηρίξει τη δεύτερη φάση της σιδηροδρομικής αναβάθμισης αλλά και της ανατοποθέτησης – μεταφοράς του πεδίου εναπόθεσης τράνζιτ φορτίων γεγονός που αυξάνει τους χώρους εναπόθεσης κατά 40,000 square feet για τα σιδηροδρομικώς διακινούμενα φορτία.
Τα Αμερικανικά λιμάνια την τελευταία τριετία έχουν δαπανήσει ιδιαίτερα μεγάλα ποσά στην αναβάθμιση των σιδηροδρομικών τους καλύψεων αλλά και της διασύνδεσής τους αξιοποιώντας τις δυνατότητες ενός πανίσχυρου σιδηροδρομικού δικτύου αλλά και των σιδηροδρομικών μεταφορικών εταιριών που δραστηριοποιούνται σε αυτό. Να σημειωθεί ότι μεταξύ των στόχων είναι και η μείωση των αέριων ρύπων από τις οδικές μεταφορές.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter