Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Νέος πρόεδρος στο λιμάνι του Βόλου ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Παντελής Σκάγιαννης

0Βόλος

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση αντικατάστασης του προέδρου του Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Βόλου προχώρησε το ΤΑΙΠΕΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μέχρι την εβδομάδα που πέρασε πρόεδρος του ΟΛΒ Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος αντικαταστάθηκε από μέλος του Δ.Σ. με την θέση του να καταλαμβάνει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Παντολέων Σκάγιαννης, ο οποίος προορίζεται και για τη θέση του νέου προέδρου.
Το ΤΑΙΠΕΔ προέβη επίσης στην αντικατάσταση του μέλους που το εκπροσωπεί ο οποίος είναι ο κ. Γιώργος Τοζίδης πρώην μέλος της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης. Η αντικατάσταση των παραπάνω μελών αποφαίστηκε σε Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε ο μοναδικός μέτοχος του ΟΛΒ που είναι το ΤΑΙΠΕΔ την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018.
Η ρήξη στις σχέσεις του πρώην πλέον προέδρου του ΟΛΒ Θ.Σταυριδόπουλου επήλθε όταν το ΤΑΙΠΕΔ ζήτησε οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στον Οργανισμό, κάτι το οποίο φέρεται να αποδέχτηκε υπό συγκεκριμένους όρους, ωστόσο στις τελευταίες συνεδριάσεις των διοικητικών συμβουλίων υπήρξε ένταση και οι διαφορές φαίνεται πως δεν κατάφεραν να γεφυρωθούν.
Ο νέος πρόεδρος Παντολέων Σκάγιαννης είναι πρώην Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τώρα καθηγητής στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ίδιου ιδρύματος.
Το μέλος του Δ.Σ. που εκπροσωπεί το ΤΑΙΠΕΔ και φέρεται να αναλαμβάνει εκτελεστικά καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου Γιώργος Τοζίδης είναι πρώην πρόεδρος του νεοσύστατου Γραφείου της Δημόσιας Αρχής Λιμένα Θεσσαλονίκης.
magnesianews.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter