Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δημιουργία της μαρίνας στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο

yachting 00054

«Η δημιουργία της μαρίνας στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο, είναι μια δύσκολη όσο και χρονοβόρα προσπάθεια. Πιστεύουμε ακράδαντα όμως, ότι αξίζει τον κόπο και για αυτό την αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα σοβαρότητα» ανέφερε ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη για το θέμα αυτό.
Ο κ. Λαμπρινός συναντήθηκε με τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιο Πιτσιόρλα και του παρέδωσε τον φάκελο με όλα τα στοιχεία για το έργο. Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο δημάρχου, ο υφυπουργός είδε με μεγάλο ενδιαφέρον την πρόταση του δήμου, και δεσμεύτηκε ότι σύντομα, αφού μελετήσουν τον φάκελο οι συνεργάτες του, θα επανέλθει με παρατηρήσεις που θα διευκολύνουν την προώθηση του έργου σε σχέση με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, και θα κάνουν την προοπτική της δημιουργίας μαρίνας στην θαλάσσια περιοχή μπροστά από το Παγκρήτιο Στάδιο, ελκυστική επενδυτικά.
Συνάντηση είχε επίσης ο δήμαρχος Ηρακλείου με τον γενικό γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Γιώργο Τζιάλλα, στην οποία συζητήθηκαν εκτενώς οι τεχνικές λεπτομέρειες του έργου, καθώς και ο τρόπος που θα πρέπει να κινηθεί από εδώ και εμπρός ο δήμος Ηρακλείου για να εξασφαλίσει τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις. «Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι η δημιουργία της μαρίνας στον Παγκρήτιο Στάδιο είναι μια δύσκολη όσο και χρονοβόρα προσπάθεια. Πιστεύουμε ακράδαντα όμως, ότι αξίζει τον κόπο και για αυτό την αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα σοβαρότητα, κάνοντας ένα-ένα τα απαιτούμενα βήματα, ώστε να θέσουμε τις σωστές βάσεις για την υλοποίηση ενός τόσο μεγάλου και οραματικού έργου. Είναι σημαντικό, ότι τόσο ο κ. Πιτσιόρλας, όσο και ο κ. Τζιάλλας είδαν την πρόταση μας θετικά, μας βοήθησαν με χρήσιμες συμβουλές και ξεκαθάρισαν ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, θα βρίσκονται στο πλευρό μας, σε ό,τι χρειαστούμε και στο μέλλον», δήλωσε ο κ. Λαμπρινός μετά τις συναντήσεις του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter