Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Γιάννης Αντωνιάδης: Η συνεργασία των σιδηροδρομικών εταιρειών είναι μονόδρομος

0antoniadis

«Η συνεργασία των σιδηροδρομικών εταιρειών είναι μονόδρομος», δήλωσε ο Γιάννης Αντωνιάδης, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού, στο 2ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών, που διοργανώνουν το www.ypodomes.com και το www.metaforespress.gr.
Πρόσθεσε επίσης, ότι απαιτείται συνεχής συντονισμός και έλεγχος της ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας. Όπως τόνισε, «μέχρι την ολοκλήρωση των έργων, όλες οι σιδηροδρομικές εταιρείες απαιτείται να βρίσκονται σε σιδηροδρομική επιφυλακή, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της καθημερινότητας», καθώς κρίνεται «απαραίτητη η ολοκλήρωση των σιδηροδρομικών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη».
Επιπλέον, ο κ. Αντωνιάδης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα συντήρησης του τροχαίου υλικού, που βρίσκεται σε ακινησία. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη του προγράμματος από την ΓΑΙΟΣΕ, προκειμένου όπως είπε, «να μπορέσουμε να το φέρουμε σε μία λειτουργική κατάσταση, ή να εκποιηθεί και να εισπραχθούν χρήματα».
Τέλος, όπως είπε, σε συνεργασία με τη ΓΑΙΟΣΕ, η ΕΕΣΣΤΥ μπορεί να προσφέρει αφιλοκερδώς την εμπειρία της στην διαχείριση του τροχαίου υλικού.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter