Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Νέος διευθύνων σύμβουλος για τη Maersk Hellas

0MaerskLine

Από τις αρχές Φεβρουαρίου, η Maersk Hellas A.E. έχει νέο διευθύνοντα σύμβουλο, τον κο Βασίλη Καρώνη, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής της διοίκησης της εταιρείας και υπεύθυνος για τη Maersk Line στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Π.Γ.Δ.Μ. Μέχρι τώρα ο κ. Καρώνης κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Seago Line, αδερφής εταιρείας της Maersk Line, η οποία δραστηριοποιείται στην Ευρωπαϊκή αγορά των θαλάσσιων μεταφορών εμπορευματοκιβωτίων. Ο κ. Καρώνης ξεκίνησε την καριέρα του στη Maersk Hellas πριν από 19 χρόνια, ενώ πριν αναλάβει τη διεύθυνση τηςSeago Line, είχε διατελέσει Εμπορικός Διευθυντής στη Maersk Line.
Κατά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ο κ. Καρώνης δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη MaerskLine και αναλαμβάνω τη διοίκηση. Η Maersk Line, στο πλαίσιο της νέας της στρατηγικής, γίνεται πιο πελατοκεντρική και επενδύει σε νέες ψηφιακές λύσεις στο χώρο της θαλάσσιας μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων. Θα είναι χαρά να συνεργαστούμε με τους πελάτες μας και στις 3 χώρες για να αναπτύξουμε τις δουλειές τους και να τους βοηθήσουμε να εκπληρώσουν τα εμπορικά σχέδιά τους σε όλο τον κόσμο».
Η Maersk Line είναι από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες τακτικών γραμμών στον κόσμο. Δραστηριοποιείται στον κλάδο των μεταφορών και εφοδιαστικών αλυσίδων από το 1928. Σήμερα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μεταφορών σχεδόν σε κάθε γωνία της γης.
Πηγή: naftemporiki.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter