Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνέχεια αντιδράσεων από την ΟΜ.Υ.Λ.Ε.

thessaloniki 0

Συνεχίζει να αντιδρά η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος (ΟΜ.Υ.Λ.Ε.) στην επικείμενη οριστική λήξη της ιδιωτικοποίησης του Ο.Λ.Θ. Με νεότερη ανακοίνωση της αναφέρει:

"Το τελευταίο διάστημα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΘ συνεδριάζει σε ξενοδοχεία της πόλης και πραγματοποιεί τις Γενικές Συνελεύσεις της εταιρείας ...στην Αθήνα , στο Χρηματιστήριο.

Όπως έχουμε τονίσει κατ'επανάληψη η Διοίκηση του ΟΛΘ και το ΤΑΙΠΕΔ πασχίζουν με νομικές ακροβασίες, παρατυπίες και πρωτόγνωρες αντιθεσμικές πράξεις να ολοκληρώσουν τη διαδικασία πώλησης, έχοντας τεράστιες ευθύνες για την συνειδητή απαξίωση του ΟΛΘ. Γιατί άραγε φοβούνται και πραγματοποιούν τα Δ.Σ. και τις Γ.Σ. που ξεπουλάνε τον Οργανισμό μακριά από την δημόσια πρόσβαση των ενδιαφερόμενων και μακριά από τους εργαζομένους,.

Με εξουσιοδοτήσεις «τεχνάσματα» προσπαθεί η Διοίκηση του ΟΛΘ να ξεπεράσει τη διαβλητή διαδικασία θέσπισης των τροποποίησεων της Σύμβασης Παραχώρησης.

Φτάσαν στο κατάντημα να φέρουν « φουσκωτούς» για να “προστατευτούν” δήθεν από τους εκπροσώπους των εργαζομένων. Με τα ΜΑΤ και τις κλούβες εμποδίζουν τους εκπροσώπους των εργαζομένων να καταθέσουν τις θέσεις τους στα κρίσιμα θέματα.

Οι αρμόδιοι υπουργοί γιατί σιωπούν?

Για όλα αυτά τα άθλια κατασκευάσματα είναι σίγουρο ότι θα αναζητηθούν ευθύνες, αυτό σύντομα θα το αντιληφθείτε και σας τονίζουμε ότι για σας θα είναι οδυνηρό. Όμως σε κάθε περίπτωση τίθεται θέμα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

Σας ΔΙΑΜΗΝΥΟΥΜΕ ότι

Δεν μας φιμώνετε επειδή μας “αφαιρείτε” το λόγο,
Δεν σταματούμε να υπάρχουμε επειδή “καταργείτε “ την παρουσία μας στις συνεδριάσεις
Δε διαγράφετε την σοβαρότητα των προτάσεων μας επειδή φοράτε για ωτοασπίδες ΜΑΤ και “φουσκωτούς”
Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον ΑΓΩΝΑ μας με βάση τις διακηρυγμένες τους θέσεις μας για τα Λιμάνια.
Επαναλαμβάνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τα εργασιακά μας Δικαιώματα και η εργασιακή μας θέση δεν ΠΑΖΑΡΕΥΕΤΑΙ".

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter