Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Καλύτερο το… μεγαλύτερο

033 Φελιξ λιμάνι

Ναι και όμως το μέγεθος μετράει. Για τα λιμάνια φυσικά που μπορούν ή θέλουν να... υποδεχθούν και εξυπηρετήσουν τα πλέον μεγάλα σε μεταφορική ικανότητα πλοία μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων ο λόγος.

Εν προκειμένω το λιμάνι του Felixstowe, που πρόσφατα γιόρτασε την εξυπηρέτηση του εκατοστού 18,270 TEU Matz Maersk «βάζει πλώρη» για την ανάπτυξη των υποδομών του. Με την ανάπτυξη χώρων εναπόθεσης αλλά και βελτίωσης των βυθισμάτων. Το Βρετανικό λιμάνι που δέχθηκε πρόσφατα τα 21,413 TEU OOCL Hong Kong, 19,224 MSC Ditte, 19,100 TEU CSCL Indian Ocean και το 19,224 TEU MSC Sveva «βλέπει» ότι οι επενδύσεις σε χώρους και εξοπλισμούς είναι αναγκαίο να γίνουν με ταχύτατους ρυθμούς καθώς, εκτιμάται μεταξύ των άλλων, ότι θα αλλάξουν οι ροές στην μετά Brexit εποχή και τα Βρετανικά λιμάνια ενδεχομένως , εφ όσον η κυβέρνηση το επιλέξει, θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων όσον αφορά στον ανταγωνισμό των λιμένων της Β. Ευρώπης. Τα μεγάλα πλοία το τομέα είναι εδώ και τα επόμενα λίγο μεγαλύτερα θα απαιτήσουν χώρους, ταχύτητα εξυπηρέτησης και υποδομές με μεγαλύτερα βυθίσματα των σημερινών.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter