Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Προωθεί τοπικούς σχεδιασμούς για την κρουαζιέρα το λιμάνι του Βόλου

volos 0053553

Ένα συγκεκριμένο πλαίσιο ενεργειών έχει θέσει σε εφαρμογή το λιμάνι του Βόλου με στόχο να ενδυναμώσει τον τομέα της κρουαζιέρας αλλά και των σκαφών αναψυχής. Όπως ανέφερε μιλώντας στο “theseanation” ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του λιμένα Θρ. Σταυριδόπουλος το λιμάνι επιχειρεί να αναπτύξει τις συνέργειες με φορείς του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή και σε προορισμούς που μπορούν να λειτουργήσουν ελκυστικά για τους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων .

Το λιμάνι βρίσκεται σε συζητήσεις και με τις εταιρίες των κρουαζιερόπλοιων, είπε , καθώς τα νησιωτικά συγκροτήματα των Σποράδων μπορούν να αποτελέσουν νέους προορισμούς στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο και σε αντιστάθμισμα της περικοπής προσεγγίσεων στην αντίπερα του Αιγαίου λόγω των γνωστών προβλημάτων.

Η γραφικότητα των νησιών των Σποράδων είναι γνωστή στον κόσμο του τουρισμού, παρατήρησε, για να αποκαλύψει ότι στο πλαίσιο των συζητήσεων γίνεται διαβούλευση με τα λιμάνια των νησιών αυτών για θέματα υποδομών ώστε να καταστεί δυνατή η έλευση κρουαζιερόπλοιων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter