Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Προτάσεις έργων για ένταξη στο ΠΔΕ 2017

Yna 35353

Στο πλαίσιο διαμόρφωσης των τελικών προτάσεων για την ένταξη λιμενικών έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2017, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενημέρωσε τους Φορείς Διοίκησης Λιμένων, προκειμένου να υποβάλλουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 25-5-2017. Με γνώμονα την ανάπτυξη και βελτίωση των λιμενικών υποδομών / ανωδομών θα αξιολογηθούν και θα ιεραρχηθούν οι ανάγκες των λιμένων για ανάπτυξη νέων δομών ή για βελτίωση των υφιστάμενων.

Σημειώνεται ότι το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καλύπτει μικρής κλίμακας έργα αποκατάστασης και βελτίωσης λιμενικών εγκαταστάσεων, με περιοριστικό προϋπολογισμό έργου που να μη ξεπερνά τις 100.000 ευρώ, προ ΦΠΑ. Επισημαίνεται ότι το 2016 χρηματοδοτήθηκαν 76 λιμενικά έργα.

Η Γενική Γραμματεία Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων συνεχίζει την προσπάθεια για την εξεύρεση πρόσθετων πόρων (Εθνικών – Ευρωπαϊκών) προκειμένου να ενισχυθούν περαιτέρω οι διαθέσιμες πιστώσεις του Π.Δ.Ε. ώστε να υλοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα λιμενικά έργα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter